SoulCollage®

Wil je steviger in het leven staan en aanwezig zijn in het hier en nu?
Wil je meer balans, inzicht en vrijheid in je leven?
Wil je in contact komen met wie je écht bent?
Wil je weer durven vertrouwen op je intuïtie?
Wil je daarbij je creativiteit laten stromen?

Soulcollage® geeft je de mogelijkheid om op een ontspannen manier contact te maken met je creativiteit en innerlijke wijsheid. Het is een laagdrempelige manier om via bestaande beelden (afbeeldingen) helder krijgen wat je - veelal onbewuste - drijfveren, verlangens en kwaliteiten zijn.

Wat je nodig hebt is een stuk karton (12,5 x 20 cm), afbeeldingen uit tijdschriften, een schaar, lijm en eventueel een snijmesje en – matje.

Vervolgens blader je door het aanbod van afbeeldingen die je intuïtief (alles wat je aanspreekt) verzamelt en/of uitknipt. Heb je jouw verzameling compleet dan combineer je de afbeeldingen zodanig dat er iets nieuws ontstaat: de SoulCollage® kaart.

Daarna volgt een belangrijk onderdeel van het proces nl. het ‘lezen’ van de kaart. Dit ‘lezen’ gebeurt aan de hand van vragen die betrekking hebben op de afbeeldingen van je kaart en die – zichtbaar of onzichtbaar – een rol spelen in je leven. Jou ‘antwoorden’ verbinden je onmiddellijk met je zelfgemaakte kaart.

Met andere woorden, via beelden maak je een ontdekkingsreis door je eigen ‘levenslandschap’. Jijzelf, alles en iedereen om je heen doet er toe: het fijne, het mooie, het pijnlijke, de schaduw, de inspiratie, de confrontatie, de herinnering, het perspectief, enz. Kortom het omarmt je leven.

Op deze manier creëer je schijnbaar eenvoudige kunstwerkjes – de SoulCollage® kaarten – die je kunnen helpen een ander licht te laten schijnen op vragen die je hebt en/of oplossingen te vinden op uitdagingen in je leven.  Het kan je ondersteunen bij het nemen van beslissingen en het aanbrengen van veranderingen in je leven.

De zelfgemaakte en – gelezen kaart is hiermee een tastbaar ‘ding’ geworden waar je op een later tijdstip je nieuw verworven of herkenbare inzicht letterlijk en figuurlijk opnieuw kunt pakken en bekijken.

Hoewel SoulCollage® heel persoonlijk is, werkt het maken en lezen van kaarten in kleine groepen die met elkaar hun creativiteit willen uiten, heel ondersteunend.

Het is ook mogelijk om individueel te werken met SoulCollage®. In een 2 uur durende sessie zet je dan de vraag die je bezighoudt en waar je antwoorden op wil vinden centraal.

Het maken van SoulCollage® kaarten is genieten: het geeft plezier, focus en is intens. Alleen of met elkaar, doe wat bij je past. Je wordt er enthousiast en stil van. Het raakt je in je hart!

Spreekt het je aan of heb je gewoon zin om dit een keer te ervaren, bel dan 06-20920462 of stuur een email naar info@massagebaarn.nl  In overleg bespreken we mijn mogelijkheden en de prijs voor een workshop/sessie.

Wil je uitgebreidere informatie kijk dan op de website van SoulCollage Nederland www.soulcollage.nl en/of de Engelse versie www.soulcollage.com

WORKSHOP / SESSIE

Spreekt het je aan of heb je gewoon zin om dit een keer te ervaren, bel dan 06-20920462 of stuur een email naar info@massagebaarn.nl  In overleg bespreken we mijn mogelijkheden en de prijs voor een workshop/sessie.