Behandelingen en Massage

Mijn benadering is persoonlijk en doelgericht, waarbij situaties in vertrouwen worden besproken. Iedere sessie zal maximaal 1,5 uur duren. Het totale aantal sessies zal afhangen van de aard van de klacht(en) en uw persoonlijke omstandigheden. Per keer bekijk ik wat voor u op dit moment het beste is en kan er voor kiezen om verschillende onderdelen van behandelingen tot een -  voor u - uniek geheel te combineren.

Voetreflexzonemassage

Organen, zenuwen en klieren kunnen op deze manier positief beïnvloedt worden. Door het masseren van deze gebieden kan op natuurlijke wijze de genezing van allerlei kwalen worden bevorderd. Voetreflexzonetherapie is een eeuwenoude geneeswijze. De vroegere Egyptenaren (2500 v. C. ) waren al bekend met de heilzame werking van voetmassages. Ook zijn er bewijzen gevonden dat voetreflexologie in Noord-Amerikaanse indianenstammen werd toegepast.

Rug – nek – schoudermassage

Veel mensen hebben last van een pijnlijke nek of schouders. Dit kan komen doordat ze te lang achter elkaar doorwerken waardoor spanningen en stress zich daar vastzetten. Maar ook opgekropte boosheid of verdriet worden onmiddellijk voelbaar in dit gebied. Een massage kan in alle opzichten een verlichting zijn.

Metamorfosemassage

Metamorfose massage is een eenvoudige, zachte methode die leidt tot bewustwording, genezing en spirituele groei.

Een behandeling bestaat uit een lichte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom op de voeten, de handen en het hoofd. De combinatie van massage van voeten, handen en hoofd maakt dat je heldere inzichten krijgt in jezelf, je handelen en je leven.
De behandeling duurt een uur.

Een mooi beeld om uit te leggen waar het bij een metamorfose massage om gaat, is de transformatie van een rups in een vlinder. De rups leeft zijn rupsenleven tot hij op een gegeven moment een cocon om zich heen gaat spinnen. In die cocon voltrekt zich de metamorfose van rups naar vlinder. De rups wordt wat hij als mogelijkheid in zich heeft en om dat te doen trekt hij zich terug in een cocon.
Veel mensen hebben - net als de rups - kwaliteiten en talenten die ze niet tot uitdrukking brengen, omdat er belemmeringen zijn die dat tegenhouden. Een metamorfose massage helpt je om in jezelf naar binnen te gaan en daar te ontdekken wie je ten diepste bent. Als je je kwaliteiten en talenten gaat ontdekken en je belemmeringen onder ogen kunt zien, kun je worden zoals je bedoeld bent.

Metamorfose massage wil daarbij een hulpmiddel zijn.
Deze liefdevolle aanraking - zonder oordeel en zonder verwachtingen - langs de reflexzônes van de wervelkolom kan je in contact brengen met de mogelijkheden die in jou aanwezig zijn.

KADOBON

Zoek jij een origineel en gezond cadeau? Veel mensen hebben eigenlijk alles al. Behalve genoeg tijd voor zichzelf. Wie zou er niet eens even lekker willen ontspannen? Met de Massagebon is dat zo geregeld.