Behandelingen en Massage

Mijn benadering is persoonlijk en doelgericht, waarbij situaties in vertrouwen worden besproken. Iedere sessie zal maximaal 1,5 uur duren. Het totale aantal sessies zal afhangen van de aard van de klacht(en) en uw persoonlijke omstandigheden. Per keer bekijk ik wat voor u op dit moment het beste is en kan er voor kiezen om verschillende onderdelen van behandelingen tot een -  voor u - uniek geheel te combineren.

Voetreflexzonemassage

Organen, zenuwen en klieren kunnen op deze manier positief beïnvloedt worden. Door het masseren van deze gebieden kan op natuurlijke wijze de genezing van allerlei kwalen worden bevorderd. Voetreflexzonetherapie is een eeuwenoude geneeswijze. De vroegere Egyptenaren (2500 v. C. ) waren al bekend met de heilzame werking van voetmassages. Ook zijn er bewijzen gevonden dat voetreflexologie in Noord-Amerikaanse indianenstammen werd toegepast.

Rug – nek – schoudermassage

Veel mensen hebben last van een pijnlijke nek of schouders. Dit kan komen doordat ze te lang achter elkaar doorwerken waardoor spanningen en stress zich daar vastzetten. Maar ook opgekropte boosheid of verdriet worden onmiddellijk voelbaar in dit gebied. Een massage kan in alle opzichten een verlichting zijn.

KADOBON

Zoek jij een origineel en gezond cadeau? Veel mensen hebben eigenlijk alles al. Behalve genoeg tijd voor zichzelf. Wie zou er niet eens even lekker willen ontspannen? Met de Massagebon is dat zo geregeld.