Aandacht voor jezelf

We leven in een drukke tijd. Van allerlei kanten komt er veel op ons af. Zomaar ineens voel je jezelf gevangen in de vicieuze cirkel van gejaag en onrust, waarbij irritatie, vermoeidheid, spierspanning en vage lichamelijke klachten het gevolg kunnen zijn.

Soms ligt de oorzaak bij een indringende gebeurtenis: het verlies van een dierbare, een scheiding of het kwijtraken van een baan. Soms is de oorzaak niet zo duidelijk. Je vraagt je af hoe je je leven weer in evenwicht kunt brengen en opnieuw betekenis kunt geven. Op zo’n moment is het belangrijk om in het hier en nu met liefdevolle aandacht bij jezelf te zijn.

Dompel jezelf dan eens onder in een 2½ uur durende ‘reis’ van een “Aandacht voor Jezelf” arrangement waarbij massage centraal staat.

Massage brengt de aandacht naar het lichaam. Tijdens een “Aandacht voor Jezelf” moment wordt het denken verminderd. Je maakt weer contact met je lijf en bent even ‘uit je hoofd’.
Je voelt weer hoe (ont)spanning voelt.

Stap eens uit je drukke leven van alledag en gun jezelf alle rust en comfort in een omgeving waar warmte, persoonlijke aandacht en professionaliteit voorop staan.

Dit “Aandacht voor Jezelf” arrangement is voor mannen en vrouwen van elke leeftijd en het is mogelijk je wensen zoveel mogelijk af te stemmen op je persoonlijke behoeften.

Ook de inwendige mens wordt verzorgd: de ontvangst is met een kopje koffie of (kruiden)thee en tussendoor is er volop water om te drinken. De sessie wordt afgesloten met een glas vers geperst vruchtensap.

Om een idee te krijgen hoe het arrangement er uit komt te zien volgt hier een voorbeeld:

Ontvangst met kopje (kruiden)thee of koffie:
Dit moment brengt ons in de gelegenheid nader kennis te maken en wensen en behoeften zoveel mogelijk op elkaar af te stemmen.

De voeten glijden ondertussen in een badje van warm water, worden gescrubd en vervolgens afgedroogd en ingesmeerd met een herstellende voet crème, waarna ze worden ingepakt in een zachte sok.

Om je voeten de kans te geven te herstellen in de pakking en om je in de gelegenheid te stellen te wennen aan je omgeving en mijn handen, neem je gekleed plaats op de massagetafel en wordt het lichaam in een zacht, ontspannen contact polariserend behandeld, licht gewiegd en wakker ‘geschud’ (Holistic Pulsing).

De lichaamsvloeistoffen komen in beweging, waarmee een eerste begin wordt gemaakt met het reinigings- en herstel proces. Water drinken om de afvalstoffen af te voeren is hierbij uitermate belangrijk en is beschikbaar zoveel als je wilt.

Hierna bespreken we hoe het vervolg van de sessie er uit gaat zien.

Vind je het moeilijk om een keuze te maken, laat dan de chakrakaarten bepalen wat je op dit moment nodig hebt, afgestemd op drie belangrijke levensvragen.

De sessie wordt afgesloten met een glas vers geperst vruchtensap en om je voor de rest van de dag geïnspireerd te blijven voelen trek je tot slot een inzichtkaart.